Ontbijtactie

Heb je zin in een rustige zondagochtend, waarbij een heerlijk ontbijt aan je deur wordt gebracht door de lieftallige leidsters van Chiro Sint-Anna? Dan zit je hier goed! 

Wij verkopen ontbijtdozen, deluxe-ontbijdozen en kinder-ontbijtdozen met voldoende lekkers om de dag goed te kunnen starten met een welgevulde maag. 

In de doos zullen er boterkoeken, pistolets, hartig beleg, smeerpasta's, een hard gekookt eitje, yoghurt... en nog veel meer te vinden zijn. 

In de deluxe doos vind je natuurlijk ook al dit lekkers plus een flesje cava en een roosje.

De kinder doos bestaat uit een boterkoek, sandwich, cornflakes, smeerpasta, chocomelk... en nog veel meer. 

Voor dit alles vragen wij voor de ontbijtdoos €10, voor de kinder-ontbijtdoos €7 en voor de deluxe-ontbijtdoos €14. De dozen worden bij u thuis afgeleverd of u kan ze zelf komen ophalen op de chiro.

Ontbijtdozen kunnen via mail (chirosintanna.ontbijtactie@gmail.com) of met het strookje van de flyer besteld worden tot en met zondag 1 april 2018 met vermelding van het gewenste afleveradres en het gewenste uur (tussen 7-8 u / 8-9 u / 9-10 u / 10-11 u). Gelieve vooraf het bedrag cash te betalen of over te schrijven op volgend rekeningnummer BE51 7376 1303 2262.

Wij hebben er al zin in!!!