Over ons

Chiro Sint-Anna… Wat is dat?!

Wie zijn we?

We zijn een jeugdbeweging voor meisjes van 6 tot 18 jaar, met een groep enthousiaste leidsters die iedere zondag van 14h tot 17h het beste van zichzelf geven om een toffe activiteit op poten te zetten. Startdag dit jaar is zondag 10 september. Op deze dag komt elke afdeling hun leiding te weten met een super leuk spel!

Ons terrein bevindt zich achter de kerk van Heirbrug en delen we met Scouts d’Hand en KLJ Heirbrug. We hebben zes afdelingen met elk een eigen kleur; van jong naar oud zijn dit de pinkels (paars; 1e -2e lj.), de speelclub (geel; 3e -4e lj.), de kwiks (groen; 5e -6e lj.), de tippers (rood; 1e -2e middelbaar), de tiptiens (blauw; 3e-4emiddelbaar) en de aspi’s (oranje; 5e-6e middelbaar).

Wij dragen vanaf de speelclub een chiro-uniform dat te verkrijgen is in de Banier (de chirowinkel) en een sjaaltje van de afdeling. Voor de pinkels is een T-shirt en een sjaaltje voldoende. Sjaaltjes kan je kopen via de leiding of op Christus Koning.

Ieder jaar in september start een nieuw chirojaar, met een aantal vaste afspraken zoals de fuif, Christus Koning, maar vooral het jaarlijkse kamp. Dit gaat steeds door van 21 tot 31 juli voor alle afdelingen, behalve de pinkels die slechts 5 dagen op kamp gaan (21 tot 26 juli).

​Kom langs!

Chiro Sint-Anna is meer dan een doorsnee jeugdbeweging. Onze uiterst gemotiveerde, 26-koppige leidingsploeg staat elke zondagnamiddag paraat om er weer een onvergetelijke chirozondag van te maken, zoals onze chiro dat al 50 jaar lang doet. Ben je een meisje tussen 6 en 18 jaar oud? Dan ben je altijd welkom iedere zondag, om van 14u tot 17u je eens goed uit te leven op onze pleinen, achter de kerk van Heirbrug, Veerstraat 14. 

Contact 

Benieuwd? Dan kan u ons op facebook en Instagram vinden. Onze facebookpagina heet "Chiro Sint-Anna" en onze Instagram is @chiro.sintanna.

U kan ons steeds bereiken via onze groepsleidsters via mail (leiding@chirosintanna.be) of telefonisch.

Laure Van den Bossche: 0468 18 34 35

Marthe Braem: 0479 62 03 53 

Tot slot

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen!

Hopelijk tot op zondag!

De leidsters van Chiro Sint-Anna,

Marthe, Laure, Kato VDS, Margot, Merel, Saar, Rhode, Jade, Amber R., Chayenne, Frauke, Fien VDH, Kato V., Eva, Maité, Amber A., Elisa, Emma, Fien V., Gilke, Inaya, Kyandra, Maori, Mare, Matild, Shanti