Inschrijvingen 2023-2024

Op zondag 10 september is het weer zover: de startdag van een nieuw Chirojaar.

Via dit document kunnen jullie je dochter(s) inschrijven voor het Chirojaar 2023-2024.

https://forms.gle/yJErDf9kftiHjxtb9

Sinds enkele jaren werken wij met een ledenstop. Dat betekent dat er een beperkt aantal leden per afdeling toegelaten is. De leden van vorig jaar hebben sowieso plaats in hun afdeling. Nieuwe leden zullen na de deadline (1 september) een mail krijgen of er nog plaats is in de afdeling. Zowel oude als nieuwe leden kunnen zich dus nu al inschrijven. Het is voor iedereen belangrijk om dit document vóór 1 september in te vullen. Bij een inschrijving na de deadline heb je geen voorrang meer als bestaand lid.

Onderaan het eerste deel vinden jullie de extra optie 'een bezoek van de leiding thuis'. Dit houdt in dat, indien jullie dit wensen, de leiding een bezoekje brengt thuis. Deze optie is toegevoegd voor ouders en leden die extra persoonlijke informatie willen doorgeven aan ons. Zeker geen verplichting dus. Wanneer jullie hiervoor kiezen, zal de leiding contact opnemen om verder af te spreken.

We hebben uit ervaring gemerkt dat een Whatsapp-groep de communicatie met de ouders bevordert. Daarom is er nu ook een optie om je al dan niet te laten toevoegen in een groep per afdeling. Hierin zullen praktische zaken meegedeeld worden. Er zullen uiteraard nog altijd mails gestuurd worden, maar we raden het wel sterk aan.

De deadline om jullie in te schrijven is 1 september. Hierna zal iedereen, zowel oude als nieuwe leden, een mail ontvangen met verdere uitleg over inschrijvingsgeld, startdag en het verdere verloop van het jaar.

Wie nu jullie leiding wordt, zullen jullie ontdekken tijdens onze superleuke eerste activiteit op 10 september!

Wij hebben er alvast zin in!

Groetjes

De enthousiaste leiding van Chiro Sint-Anna