Start nieuw chirojaar

Beste ouders en leden

Op 13 september is het weer zover, startdag van een nieuw chirojaar. Via dit document ( https://forms.gle/69GBq74iUQdQ5VYWA ) kunnen jullie je dochter(s) inschrijven voor het chirojaar 2020-2021. Sinds twee jaar werken wij met een ledenstop. Dit wil zeggen dat er een beperkt aantal leden per afdeling toegelaten zijn. De leden van vorig jaar hebben sowieso plaats in hun afdeling. Nieuwe leden zullen na de deadline (9 september) een mail krijgen of ze al dan niet plaats hebben. Het is dus belangrijk om dit document vóór 9 september in te vullen.

Onderdaan het eerste deel vinden jullie de extra optie "een bezoek van de leiding thuis". Dit houdt in dat, indien jullie dit wensen, de leiding een bezoek brengt thuis. Deze optie is toegevoegd voor ouders en leden die extra persoonlijke informatie willen doorgeven aan ons. Zeker geen verplichting dus. Wanneer jullie hiervoor kiezen, zal de leiding contact opnemen om verder af te spreken.

In het tweede deel van het formulier hebben we nog een praktische vraag. Door Covid-19 moeten we ons nog steeds houden aan belangrijke veiligheidsmaatregelen. Graag hebben we een idee van hoeveel meisjes aanwezig zullen zijn op startdag.

De deadline om jullie in te schrijven is 9 september. Hierna zal iedereen, zowel oude als nieuwe leden, een mail ontvangen met verdere uitleg over inschrijvingsgeld, startdag en het verdere verloop van het jaar. 
 
In bijlage vinden jullie ook het teruggave attest van het kamp. Dit kunnen jullie gewoon invullen en binnen brengen bij jullie mutualiteit. Jullie hebben geen handtekening meer nodig van ons. Let wel op, er is een verschil tussen dat van de Pinkels (6 dagen), Speelclub - Tippers (10 dagen) en Tiptiens en Aspi's (11 dagen).

Indien jullie nog vragen of opmerkingen hebben, twijfel dan niet om ons te contacteren.

Wij hebben er alvast zin in
Groetjes leiding Chiro Sint-Anna