Ontbijtactie 2022

Zin in een rustige zondagochtend, waarbij een heerlijk ontbijt aan je deur wordt gebracht door de lieftallige leidsters van Chiro Sint-Anna? Dan zit je hier goed!

Wij verkopen ontbijten, deluxe-ontbijten en kinder-ontbijten met voldoende lekkers om de dag goed te kunnen starten met een welgevulde maag.
Wat zit er zoal bij een ontbijt? Boterkoeken, pistolets, hartig beleg, smeerpasta’s, een hard gekookt eitje, yoghurt, Lotus speculoos… en nog veel.
In het deluxe-ontbijt vind je natuurlijk ook al dit lekkers plus een flesje cava en een roosje.
Het kinder-ontbijt bestaat uit een boterkoek, sandwich, dino-koekjes, smeerpasta, chocomelk... en nog veel meer.
Dit jaar zit ook in één van de ontbijten een gouden ticket verstopt. Kijk dus goed of jij de gelukkige bent en contacteer ons voor je prijs!
Voor dit alles vragen wij voor een ontbijt €11, voor het kinder-ontbijt €8 en voor het deluxe-ontbijt €15. De dozen worden bij u thuis afgeleverd of u kan ze zelf komen ophalen op de Chiro (Veerstraat 14).
Ontbijten kunnen via Google forms of met het strookje van de flyer besteld worden tot en met zondag 17 april 2022 met vermelding van de naam, het gewenste afleveradres en het gewenste uur (tussen 7-8 u / 8-9 u / 9-10 u / 10-11 u). Gelieve vooraf het bedrag over te schrijven op volgend rekeningnummer BE51 7376 1303 2262. Wij aanvaarden GEEN cash.
Indien er vragen of problemen zijn, kan u steeds het nummer 0478945738 contacteren.
Met dank aan:
- Liberale Mutualiteit
- Bakkerij Lejeune
- Bakkerij Vervaet
- Bakkerij Uyttendaele
- Geitenboerderij 't Eikenhof
- Interflower
- Inex
- OXFAM wereldwinkel
- Fruitpaleis
Wij hebben er alvast zin in!!!