NIEUW: Truien Chiro Sint-Anna

Door het dragen van een uniform willen we aan onze leden de kans geven om zich deel te voelen van een grote, hippe beweging waar iedereen gelijkwaardig is. 

Onze visie is echter ook dat Chiro voor iedereen toegankelijk moet zijn. De laatste jaren merkten we echter dat de prijzen van De Banier de hoogte in gingen. Daarom bieden wij nu onze eigen truien aan, waarvan de prijs een stuk lager ligt. Zo voelt iedereen zich vrij om ook echt te “spelen” in zijn wekelijks gedragen Chirokleren.

Wij willen benadrukken dat het niet onze bedoeling is om iedereen te verplichten tot een nieuwe aankoop. Heb je nog maar net een nieuwe Chirotrui gekocht, of wil je liever een Chirotrui uit de Banier dragen, dan is dat geen enkel probleem. Wij laten jullie volledig vrij in de keuze. 

Onze Chirotruien zijn beschikbaar in kindermaten: 5/6 (110-116), 7/8 (122-128), 9/11 (134-146), 12/14 (152-164) en in volwassen maten: extra small, small, medium, large. Voor een kindertrui vragen wij €15 en voor een volwassen trui €20.

De truien zullen vanaf dit weekend te koop zijn, voor en na de gewone activiteiten. Er is ook de gelegenheid om de truien te passen. Vanaf nu kunnen jullie dus elke week truien passen en kopen bij de leiding.

Jullie kunnen alle informatie omtrent het uniform ook terugvinden op onze website www.chirosintanna.be bij de rubriek “Uniform”.

Groetjes
De leiding van Chiro Sint-Anna